Profil


profil_foto

Mathis Værft, som er grundlagt i 1857, er et dansk værft godt forankret i Jylland og med gode internationale forbindelser.

Det er vores mål at leve op til den håndværksmæssige standard som værftet er grundlagt på. Vi vil således være i stand til at bygge og servicerer gode træskibe, ligesom vi udfører apteringsarbejde og anden vedligeholdelse af stål- og aluminiumsfartøjer. Sådan skal det blive ved med at være.

Vi bestræber os på, at alle projekter, der overlades værftet, skal sejle lige kvalitetsmæssigt højt, hvad enten det drejer sig om nybygningsprojekter eller om reparationer, vedligeholdelse, ombygninger og forbedringer på familiebåden, fiskefartøjet, færgen eller kapsejleren.

 

Grundlæggende oplysninger

Mathis Værft A/S er et aktieselskab, CVR nr. 3480 1797, med en aktiekapital på DKK 1.000.000. Selskabet ejes og drives af direktør Kristian S. Mathiesen og direktør Niels P. Mathiesen. 

Det har de sidste 10 år været en del af værftets politik at reinvestere i bygninger, anlæg og maskiner. Resultatet er et moderne værft, der klan påtage sig opgaver inden for både traditionelt og high-tech bådebyggeri.

Reparationer og vedligeholdelse af alle slags fartøjer indgår ligeledes i værftets virksomhed.

Værftets kapacitet:
Grundareal 8.000 m2
Bebygget areal 2.732 m2 fordelt på 5 haller.
Kajkapacitet
Beddingskapacitet 150 – 250 ton
Mobilkran
Medarbejdere 15 – 20

-558574855_artikelGodkendelser:
Det Norske Veritas
Lloyds
Søfartsstyrelsen
Miljøgodkendelse
Arbejdstilsynet – Niveau 1 virksomhed

 

Personportræt

Klik her, for at læse personportræt om Niels Mathiesen.

Virksomhedsportræt

Klik her, for at læse virksomhedsportræt om Mathis Værft A/S.